Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Kategori: Turer

Vinterferie 2017 ( Gaustablikk, Tønsberg og Røldal ). Bilder og film :)

Publisert: 28.02.2017 @ 10:19 Kategori: Turer Kommentarer: 1

Alle trenger ferie i blant, selv oss som bor på fjellet hele vinteren. Mulig behovet hadde vært noe mindre hvis forholdene i Hemsedal hadde vært bedre igjennom vinteren. Jeg ble invitert opp til Gaustablikk med en gjeng fra Tønsberg :) 

 

Været var helt nydelig med stålende sol og lite vind. Fikk lagt inn et par timer på fredag og en god dag på Lørdag. Forholdene i bakken var harde, men godt selskap og fint vær holdt humøret oppe.

Noen røverhistorier rundt bålgropa hører med :)

Ferden gikk videre til Tønsberg for litt trening sammen med gjengen hos Crossfit Tønsberg. Jeg var støl i låra frem til Fredag etter en økt, så fikk kjørt meg greit.

 

Værmeldingen så lovende ut for at vi kunne komme over fjellet mot Røldal på Tirsdag. Vi satte kursen i visshet om at Onsdag trolig ville bli en innedag. Onsdag ble det en time i bakken på ettermiddagen med null sikt, men deilig snø. Hadde selvsagt vært hyggelig å sett hva vi kjørte på, men den gang ei.

Torsdag å Fredag ble to nydelige dager med god snø og strålende sol. Fikk smelt sammen et lite klipp.


Lørdagen komme Lars å Elisa opp fra Stavanger for å leke sammen med oss. Det droppet greit hele dagen og vi koste oss med god snø i laber sikt :)

Søndagen ble en bilens dag, etter 8 timer ankom jeg endelig Hemsedal igjen. Det har kommet litt snø her også i løpet av helgen og i dag Tirsdag så laver det ned :)

Går for uttrykket borte bra, men hjemme best :) Hvis det fortsetter å snø så kan det bli en realitet. Takk for alt det hyggelige samværet og det bra føret. Ferie er digg :)

 


Åpningshelg i Hemsedal, følge med :)

Publisert: 01.11.2012 @ 13:27 Kategori: Turer Kommentarer: 8

Jeg vet at jeg har vært borte fra bloggverden en lang stund nå. Det skyldes at jeg har slitt med forkjørelse og ikke har hatt muligheten til å være aktiv.

Nå braker det løs igjen:9

Denne helgen er det åpningshelg for Hemsedal 2012 som står på planen. Det har snødd bra den siste tiden, så nå skal pudder flyttes med brettet :)

Jeg håper også at jeg rekker å få hentet nye klær fra min sponsor Powderhorn i Oslo før jeg reiser opp :=)

Jeg kommer til å legge ut tilstandsrapport og bilder underveis, stay tuned :)

Her er skiinfo sin side :)

Er det flere som skal opp?


Stikkord:

Fantastisk dag i fjellet, bilder i høstens farger...

Publisert: 06.10.2012 @ 21:01 Kategori: Turer Kommentarer: 63

Fjelltur i høstens farger med stålende sol. Jeg er ingen Lars Monsen, men jeg trives godt med en fjelltur i ny og ned, kanskje enda bedre med ski på beina. I dag var det strålende sol med en fantastisk klar frisk luft. Da er det veldig hyggelig å kjøre en Lars Monsen variant og komme seg ut på tur i fjellet. 

I dag for bildene tale litt for seg selv...Blefjell :)

Andre som har kost seg i solen?


Stikkord:

VARBERG, fantastisk kitetur i helgen. Masse bilder fra turen

Publisert: 01.10.2012 @ 22:57 Kategori: Turer Kommentarer: 14

Nå er det virkelig lengesiden Playinshape har hatt nytt innlegg :/ Dessverre ble det ingen blogging fra Sverige. Nå har vi fått satt være bein tilbake på Norsk jord og jeg skal prøve å følge opp bloggen nå :)Fredag kveld satte Fredrik og jeg kursen over landegrensen med en Turan fullpakket av kiteutstyr. Værmeldingen tilsa at det skulle bli bra med vind begge dager. Ingrid Danielsson hadde booket oss inn i en leilighet 50 meter fra stranden sammen med 3 andre figurer som viste seg å være Håkon Mæland, Thomas Lone og Kjell Andre Ringdal. Vi visste jo lite om de fra før, men første møte med Håkon var jo litt under middels imponerende.....Heldigvis ble inntrykket rettet opp av noen flotte figurer dagen etter.

Det er noen år siden jeg har sett en mann/gutt sovende med vaskefilla i håp om at alt ordner seg. Etter litt godt gjennomført vaskearbeid ble leiligheten bebolig og vi kunne innta den for natten. 

Når vi stod opp dagen etter ventet det oss vind og morsomme bølger i Apelviken, som stranden i Varberg heter. Ungdommen våknet opp mer eller mindre friske etter nattens festligheter. Vi ble bedre kjent med våre samboere nå som de kunne kommunisere verbalt med øyekontakt. Vi fikk vel tatt igjen med litt god gammeldags "Tønsbergnakenhetshumor tilbake" i løpet av turen. Det resulterte jo i at vi fikk sett at Ingrid hadde muligheten for å få mye farge i ansiktet.


Martin Aune                                                           Foto: Håkon Mæland


Martin Aune                                                                                                                                        Foto: Håkon Mæland

Vi kom oss ut på stranden å ble møtt med bra vind og fantastiske bølger som kom i sett. Den følelsen av å kite i Surfebølger klarer jeg faktisk ikke å beskrive hvor vilt fett er. Det er noe helt eget ved de naturkreftene man leker med. Vi koste oss utpå endel timer før Fredrik og jeg tok oss en tur inn til Varberg sentrum, Fredrik hadde aldri vært her så jeg viste han litt rundt. Vi avsluttet sentrumsrunden på en lokal surfebar.

 
Før vi satte kursen tilbake mot Apelviken og John's. John's er en fantastisk resturant som ligger på stranden, her er det alltid fullbooket flere uker i forveien. Etter ett fantastisk måltid med litt godt i glasset valgte vi sengen fremfor byen.


Martin Aune                                                                                                                                        Foto: Håkon Mæland

Det merktes godt at vi hadde godt på en liten snurr kvelden i forveien når vi våknet, praten foregikk lavt....Men fulle av iver tok vi oss ned til stranden, det blåste noe mer og bølgene var enda litt større. Etter 3 fantastiske timer på vannet var kroppene ferdige og vi "etter streg beskjed" satte vi i gang med utvasken. 16 i Norge er jo det samme som 11 i Sverige er det ikke??


Jarle Skoie                                                   Foto Håkon Mæland

Har ikke fått redigert så mange bilder enda, så kommer nok flere etterhvert :)

Helgen ble spekket med masse god kiting og masse fantastiske mennesker. Takk for en Konge tur :) :)

 


Reiser til OOooostore utland i helgen.

Publisert: 27.09.2012 @ 16:05 Kategori: Turer Kommentarer: 7

Etter jobb i dag blir det litt pakking for reise i helgen. I morgen forlates hjembyen "Tønsberg" til fordel for Varberg i Sverige.Oslo Kiteklubb arrangerer tur, det er alltid morsomme turer. Mange morsomme mennesker samlet på et sted, alle med ihvertfall en felles interesse "kiting". Værmeldingen ser ikke så værst ut vindmessig heller :) Vi blir en 5-6 stk som skal bo på en hytte 50 meter fra stranden. Det må jo bare bli en suksses..


Det kommer garantert mye bilder og historier fra helgen inn her på bloggen, jeg har ikke sjekket nettforholdene på nettopp denne hytta, men det bør vel være mulig å få tryllet frem et nett i Sverige. 

Dagen i dag har ikke startet på topp formessig, satser på at den kommer seg med en litt rolig kveld. Da eventuelt bare en liten gåtur for å lufte skrotten. Syk har jeg dessverre ikke plass til i min plan!

Det er jo en perfekt dag for litt husarbeid, det må jo også til innimellom slagene...Jeg kjører selvsagt min egen ninja stil, hvordan ser du ut når husarbeidet pågår?Kroppen lider vel ingen stor nød selv om den får en dag helt treningsfri heller, jeg har jo trent 1-2 økter hver dag i 7 uker...Klarer ikke roe sjela helt med treningsfri, for se på energinivået utover kvelden...


Noen andre som har hyggelige turplaner i helgen? 


Stikkord:

HØYT OG LAVT en fantastisk fysisk lekedag i solen, masse bilder:)

Publisert: 08.09.2012 @ 19:52 Kategori: Turer Kommentarer: 35

I dag var dagen hvor anlegget på Høyt og Lavt i Svarstad skulle testes ut. Med på dagens ekspedisjon var min far, bror og stemor, min far påstod at han hadde blitt høyderedd med årene...Da fikk han rollen som fotograf. Så for vi se om dere liker bildene han har tatt med Samsungen min.

I startet i en introduksjonsløype der vi lærte hvordan vi skulle utføre sikringen:

Etter et kurs her kunne vi bevege oss over i det virkelige, vi ble anbefalt å ta en av de lette løypene først.


Etter å ha lekt litt igjennom noen relativt enkle hindere følte vi oss nå trygge nok til å få litt utfordring.
En av de mest kjente attraksjonene er banen som går over Lågen, den er over 300 meter lang og over 30 meter høy på det høyeste.

Her på vei opp i starttårnet:Her setter jeg kursen baklengs selvsagt:)
Her forsvant vi også fra fotografen, så det ble faktisk ikke tatt bilde før etter grillingen. Turen over Lågen var  veldig fin i grunn, det var på vei tilbake man fikk testet høydeskrekken. Da stod man 10 meter oppi ett tre og skulle klarte 10 meter rett opp i en taustige. Med litt vind og treet i god svai var vel dette dagens største prøvelse.

Etter middagen tok vi en siste klatrerunde i den nye løpen like ved inngangen. Den var faktisk veldig fysisk krevende.Her ble kom jeg bak en jente som faktisk ikke maktet å komme videre, så jeg ble hengende her i 15-20 minutter frem til hun fikk kranglet seg opp. På det tidspunktet hadde vi jo lekt i mellom trærne i 4-5 timer og det merktes godt.Endelig kom hun seg opp og jeg kunne stige inn på platået.

Her min bror i sving:Så ble det ett par hindere til før vi tok kvelden:Etter 6,5 time med lek var det på tide å hive inn håndkle. Vi har virkelig kost oss i ett profesjonelt opplegg i fantastiske naturomgivelser.

Jeg vi anbefalle alle å ta turen hit. Dette er en morsomt form for fysisk aktivitet :)

 

Jeg sitter ikke på min egen datamaskin så har ikke fått redigert bildene på vanlig måte, mulig jeg skifter disse etterhvert :)

 

Hva skal folk på søndag?

 

Mangler nå 12 stemmer for at jeg skal ta bilde av resultatet etter 1 mnd :/ Bare å legge igjen kommentar hvis det ønskes :)


hits