Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Kategori: Sponsorer

SPONSOR!!! Rådene kommer her :)

Publisert: 02.05.2014 @ 12:11 Kategori: Sponsorer Kommentarer: 6

Det er sikkert mange som lurer på hvordan jeg har klart å holde på mine sponsorer selv om jeg ikke har stilt i noen konkurranser de siste årene. Det å bli sponset handler ikke nødvendigvis om å være best, men om hva man kan gjøre for sponsoren. Hvilken markedsverdi man har og hvor mye innsats man legger ned for at din sponsor lykkes i markedet. Det være seg media tid, instagram, facebook blogg etc. Det kan også være lurt å tenke på at man selv er en merkevare, noe som skiller seg litt ut fra allmennheten. Er man flink til å ta gode bilder? Skriver man interessant? Jeg pleier å skille de litt i to typer. Du har Petter Northug som er en person som pressen elsker å skrive om, prate med, uansett om han kommer på 1 plass eller 44 plass. Det spiller ingen rolle "nesten" om det var noen av de andre Norske som vant, pressen ønsker kun å skrive hva Petter mener. Hva har han for svar på lur? Grunnen igjen er at han skaper overskrifter som folket liker å trykke inn på, enten man liker han eller ikke så vil folk inn å lese. 

Så har du Ole Einar Bjørndalen, den folkekjære "desidert beste" innen sin sport. Som er en langt større sport internasjonalt en langrenn, men nok om det. Han har alltid hatt et svært nært samarbeid med sine sponsorer. Vært med på utviklingen av nye produkter enten det er treningsklær eller klokker. Det gjør at han er veldig attraktiv i markedet, og ikke minst en av de best betalte.Så tenk igjennom, hva kan DU gjøre for de du ønsker å bli sponset av? Det finnes ingen sponsorer som tenker at, ja det er jo hyggelig å dele ut litt produkter til forskjellige folk for å være hyggelig. Det handler til syvende å sist kun om en ting, hva får man igjen, passer personen inn i konseptet. Hvilken del av markedet utfylles ved samarbeidet.

Når jeg i dag selv har blitt sponsorsjef for www.idrettsprodukter.no får jeg selvsagt inn endel søknader, noen gode og noen langt under middels. "Hei, jeg skal stille i fitness våren 2015, vil dere sponse meg?

Vi er faktisk på utkikk etter flere personer som vi ønsker å opprette et samarbeid med, del gjerne denne linken med deres venner og kjente slik at de får muligheter å søke hos oss.

Søknaden kan sendes til jarle@idrettsprodukter.no 

 

Følg oss gjerne også på Instagram: Idrettsprodukter  Link til bilde av en av våre utøvere: http://instagram.com/p/ndqnt2LEeG/

På facebook for å se tilbud som vi går ut med: https://www.facebook.com/idrettsprodukter.no

 

Kom gjerne med tilbakemeldinger:)

 


Bestilt vinterkolleksjonen av sponsorene, nå kan snøen lave ned snart!!!

Publisert: 02.10.2012 @ 18:39 Kategori: Sponsorer Kommentarer: 12

Snøen har allerede droppet ned på fjelltoppene, er utrolig klar for litt pudder snart. I dag bestilte jeg ny hjelm, googels og snowboardklær fra sponsorene POC og POWDERHORN.

Dette er kombinasjonen jeg valgte på klærne:

Det er laget av Gore-tex 3 lag soft shell tapet stoff 28 000 mm vanntett, pustende :)

Så betilte jeg denne kombinasjonen på Hjelm og googels fra POC:

Planen er at denne 2013 kolleksjonen skal lande i Norge i starten av November, Da vil den være tilgjenglig hos Fluid.

Er utrolig klar for å kite litt på snø snart!!!

 Jeg har også vært innom Norkost (kosttilskudd sponsoren) i dag å fyllt opp litt kosttilskudd :)

I går kjørte jeg bryst og biceps i dag har jeg kjørt rygg skuldre.

Begge dager har jeg kjørt kondisjon/restitusjonstrening ved siden av...Kroppen svarer godt om dagen:)

Hva har Du startet treningsuken med?


Stikkord:

Ny sponsor, NORKOST! De støtter satsingen med det jeg trenger av kosttilskudd :)

Publisert: 07.09.2012 @ 13:05 Kategori: Sponsorer Kommentarer: 7

Nå er det offesielt at jeg har blitt en Norkost utøver. Norkost har valgt å fullsponse meg med det kosttilskuddet jeg måtte trenge i min satsing for å få best mulig effekt med all treningen. De har i tillegg satt opp ett profesjonelt kostholdprogram.

Nå bedriver kanskje ikke jeg idrett som folk forbinner med kosttilkudd til vanlig. Kiting, snowboard, downhillsykling, turn etc er kanskje ikke de aktivitetene som blir assosiert med kosttilskudd bruk. Behovet derimot er "kan være" like mye tistede uansett hvilken idrettstype man bedriver. Når jeg bruker ordet kosttilskudd liker jeg å dele opp ordet. KOST  TILSKUDD, altså noe man supplerer kostholdet sitt med. Ikke erstatter inntaket av mat. Alle har behov for inntak av forskjellige næringsstoffer for å overleve. Hvis man har en høyere aktivitet får enn behov for større inntak, det er logisk for de fleste. Når dette behovet øker kan vi oppleve at vi ikke får inn nok riktig av de næringsstoffene kroppen har behov for. Det er her kosttilskudd kommer inn. Hvis man spiser 1000 g proteiner (alt for mye selvsagt) hver eneste dag kommer du ikke i bedre form ved å dytte inn proteinpulver. 
Når man trener på ett høyt nivå (mye) er det ofte slik at man faktisk ikke klarer å dytte inn nok mat. Ta Therese Johaug foreksempel, en lett utøver som trener enorme mengder til tider. Hun har selv regnet ut at i de tøffeste treningsperiodene så bruker hun så mye som 6000 kcal pr dag. Det er ikke lett å innta i form at sunn og riktig mat. Da kommer det ett behov for kosttilskudd. 

Jeg fikk i går en oppsatt plan på hva jeg trengte ut i fra hvilket kosthold jeg har. En ganske god indiator på dette finner dere på Diett.no, legg inn "alt" dere spiser og eventuelt drikker inn her i en uke. Da ser dere hva dere har behov for. Den har ganske god margin, men tar dere med resultatet til en ekspert vil han enkelt kunne veilede dere videre.

Husk, du kan ikke sammenligne ditt behov med andres hvis dere ikke spiser akkurat det samme, og i tillegg trener akkurat det samme, og har like mye muskelmasse ? vekt og alder.
Jeg takker Norkost veldig for at de vil støtte mitt prosjekt å håper på ett langt og godt samarbeid. 

Jeg kommer til å skrive mer om hvilke produkter jeg bruker og om mine oppleveser av effekten etterhvert som jeg gjør meg erfaringer med de nye produktene.

Følg meg som Idrettsutøver på FACEBOOK


Stikkord:

Merkelig hvor attraktiv "lasermannen" har blitt på en uke. Info om min ny Sponsor/partner.

Publisert: 06.09.2012 @ 14:00 Kategori: Sponsorer Kommentarer: 8

I dag er det jo Torsdag noe som betyr laserbehandling hos Beauty Medical Care i Tønsberg. De bruker et apparat "lipolaser" levert av Quilinn som er min sponsor på feltet. I dag tenkte jeg å fortelle litt mer om hva Lipolaseren faktisk gjør med kroppen og hvorfor jeg bruker den.
Det er jo i dag andre gang jeg har vært til behandling med med denne "starwarsmaskinnen" Lipolaser. Her kan du lese om mitt første møte med denne teknologien. 

Behandlingen foregår ved at man blir plassert på en benk og de legger forskjellig laser "bokser" på de områdene man ønsker behandlet. Her ett bilde fra dagens behandling:
Lipolaseren har en lav laserenergi, den smelter fettcellene og dette fører til at cellemembranen mister sin runde form og intracellulært fett siver ut. Selv om Lipolaseren smelter fettcellene i områdene som blir behandlet påvirker den ikke annet vev som muskler, perifere nerver eller blodkar. Triglyserid siver ut fra den ødelagte cellemembranen og ut i væsken som omgir cellene. Denne type behandling skader ikke cellene, selv om fettet smeltes og man får derfor ingen hevelse eller væskeansamlinger på de behandlede områdene.

Hvorfor velger jeg å bruke en slik type behandling når jeg trener 12 økter i uken er det sikker mange som spør seg. Svaret ligger i at både aktivitenene kiting og Turn (som jeg begynner med til Tirsdag igjen) der det en stor fordel å være lettest mulig. Dette fordi det forekommer relativt harde (belastende landinger) og man reduserer muligheten for skader ved lavere kroppsvekt. Så hvis jeg kan komme lettere ditt uten at det påvirker min muskelmasse så er det veldig positivt. I tillegg så strammer dette opp huden. Det er jo ingen tvil om at min vekt vil gå ned med eller uten Lipolaseren (lengre tid uten) Da er det jo hyggelig at det ikke blir liggende igjen en skinnpølse på magen.

 

Jeg setter utrolig pris på at Qilinn og Beauty Medical Care ønsker å gi meg denne støtten til mitt prosjekt. Her link til begge hjemmesidene: qilinn og Beauty Medical Care

 

Litt sånn på siden, men "Lasermannen" jeg møtte første behandlingen har blitt veldig attraktiv på bare en uke. Jeg vet ikke om det er vanlig i Starwarsverden, ikke det at det var noe feil på HAN forrige uke, men denne uken var han adskillig mer attraktiv. Kanskje han har byttet kropp eller no? Flaks så tok jeg bilde av han forrige uke og denne uken.

Se forskjellen:

En pen mann for all del, veldig kunnskaprik også. Jeg stilte jo masse kritiske spørsmål og fikk masse bra svar.Denne uken var han blitt veldig mye mer attraktiv, nesten ingen spørsmål ble stil og de jeg fikk ble besvaret med : JA, det er nok riktig:)
Spent på hvordan laser"mannen" ser ut neste uke, Stay tuned :)


Stikkord:

Kite sponsor på plass, Liquid Force igjennom Fluid :)

Publisert: 15.08.2012 @ 12:11 Kategori: Sponsorer Kommentarer: 8
Jeg har nå laget en sponsoravtale med Liquid Force igjennom Fluid.no. Dette er en Promokjører avtale eller Team light som det heter hos Fluid. Jeg kommer til å kjøre med Envy kiten. Jeg kommer mer tilbake til utstyret når jeg har fått det i hus selvsagt. 

Artikkelen fortsetter under bilde:
Jeg setter veldig stor pris på at Fluid ønsket å gi meg denne muligheten, det var Fluid som var min forrige sponsor når jeg sluttet å konkurrere sist. Nå blir det opp til meg å bevise at jeg er verdig en slik tillit som jeg nå har fått frem dem. Det er også viktig for meg å få et så sterkt navn i ryggen når jeg skal gjøre en satsing som jeg er i ferd med. Jeg kjenner de og de kjenner meg, og det ser jeg på som en stor fordel når det kommer til ett samarbeid som dette. 

En sponsoravtale er også noe som forplikter, Man sponser jo sjeldent helt uten grunn. Så det ligger jo nå endel forventninger som jeg må tilfredstille for å bevare avtale. Jeg elsker jo heldigvis utfordringer som dette, hvis ikke ville jeg aldri satt i gang på den måten jeg gjør. 

 

I dag er det hvile dag, det blir en rolig sykkeltur på ca 1 time i solen. Det er vel det nærmeste jeg kommer fysisk aktivitet i dag. Hodet syntes det er veldig spesielt at kroppen ikke skal trenes i dage, men jeg tror kroppen er veldig glad for en dags hvile fra det kjøre den har blitt møtt med den siste tiden :)

 

Stikkord:
hits