Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Min første tur med Splitboard :) (Masse bilder)

Publisert: 02.03.2017 @ 22:07 Kategori: Ekstremsport Tøffe kommentarer: 0

I høst fikk jeg et Splitboard fra min sponsor Bcsport.no. Jeg gledet meg til å komme i gang med denne aktiviteten, dessverre gikk det en stund før jeg fikk satt drømmen ut i liv.Startet jo sesongen med et brudd i foten og en tå, etter det har værgudene i Hemsedal hatt mest sansen for grønt gress og spredning av pollen. Nå har det endelig blitt litt vinter her oppe. 

I starten av sesongen så hadde jeg del 1 av skredkurset. I dag kom del to med gåteknikk i tillegg. Jeg er heldig som bor med mennesker som elsker friluftslivet og innehar noe av den kunnskapen jeg mangler på feltet. Håkon stilte villig opp under dagens fantastiske vær, vel vitende at han måtte slepe en gammel sumobryter opp fjellsiden. Etter litt knoting i skogen og i det bratteste i starten, gikk det så meget bedre. 
Vi kunne gå i fantastiske omgivelser og bare nyte den flotte naturen vi er så heldige å ha rett i nærheten.

Målet for turen var toppen av Svarthetta, en fantastisk utsikt møtte oss på toppen.Å kjøre offpist i nærheten av et skianlegg kjennes relativt trygt ut etter over 20 år på brett, det å vurdere forholdene her helt i det fri, var noe helt annet. For å være helt ærlig så sa jeg vel til Håkon minst 10 ganger at dette var alt for bratt for mitt vedkommende. Han blånektet og mente dette bare var en lek for meg å mestre. Han ledet an og forklarte hvordan vi skulle kjøre nedover fra safespot til safespot. Etter å ha satt utfor den bratteste delen av henget (som var på toppen) kjente jeg jo raskt at her var det bare å gunne på. Dette var jo ikke skummelt i det hele tatt, jeg kjente at snøen satt og all frykt var borte. 

Noen deilig puddersvinger ble satt ned i renna (ca 900 høydemeter) 


Smilet når vi kom til bunnen var bredt, ikke bare hadde vi hatt sesongens beste kjøring. Vi hadde også fått gleden av å gå opp fjellsiden i fantastisk vær.

Jeg er nå bitt av toppturbasillen. Gleder meg til ny tur allerede i morgen :)

Følg meg på Instagram eller snap: playinshape. Klart liker du ikke å bli plaget av masse snøbilder så hadde jeg latt vær :,) 

 

Alle bilder er tatt av @mlandpictures

 

Ingen tøffe kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits