Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Vinterferie 2017 ( Gaustablikk, Tønsberg og Røldal ). Bilder og film :)

Publisert: 28.02.2017 @ 10:19 Kategori: Turer Tøffe kommentarer: 1

Alle trenger ferie i blant, selv oss som bor på fjellet hele vinteren. Mulig behovet hadde vært noe mindre hvis forholdene i Hemsedal hadde vært bedre igjennom vinteren. Jeg ble invitert opp til Gaustablikk med en gjeng fra Tønsberg :) 

 

Været var helt nydelig med stålende sol og lite vind. Fikk lagt inn et par timer på fredag og en god dag på Lørdag. Forholdene i bakken var harde, men godt selskap og fint vær holdt humøret oppe.

Noen røverhistorier rundt bålgropa hører med :)

Ferden gikk videre til Tønsberg for litt trening sammen med gjengen hos Crossfit Tønsberg. Jeg var støl i låra frem til Fredag etter en økt, så fikk kjørt meg greit.

 

Værmeldingen så lovende ut for at vi kunne komme over fjellet mot Røldal på Tirsdag. Vi satte kursen i visshet om at Onsdag trolig ville bli en innedag. Onsdag ble det en time i bakken på ettermiddagen med null sikt, men deilig snø. Hadde selvsagt vært hyggelig å sett hva vi kjørte på, men den gang ei.

Torsdag å Fredag ble to nydelige dager med god snø og strålende sol. Fikk smelt sammen et lite klipp.


Lørdagen komme Lars å Elisa opp fra Stavanger for å leke sammen med oss. Det droppet greit hele dagen og vi koste oss med god snø i laber sikt :)

Søndagen ble en bilens dag, etter 8 timer ankom jeg endelig Hemsedal igjen. Det har kommet litt snø her også i løpet av helgen og i dag Tirsdag så laver det ned :)

Går for uttrykket borte bra, men hjemme best :) Hvis det fortsetter å snø så kan det bli en realitet. Takk for alt det hyggelige samværet og det bra føret. Ferie er digg :)

 

Én tøffing-kommentar

Postet av: Lene

Så flott blogg!! Keep it up!
Dato: 28.02.2017 Tid: 11:37 URL:

Skriv en ny kommentar

hits