Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Film behind the scene *isbad-photoshoot*

Publisert: 12.12.2016 @ 15:08 Kategori: Blogg Tøffe kommentarer: 0

Da er min aller første film endelig premiere. Det hele startet når vi i Team Show U bestemt oss for å kjøre en ukentlig challange.

Ukens utfordring var å kjøre en kulest "One-arm-handstand-freeze". Siden jeg har et brudd i foten, valgte jeg å fokusere maks på freeze.

Det å stå på en hånd er i utgangspunktet kranglete nok, med tanken på at jeg kunne slå opp bruddet ønsket jeg å kjøre en noe rolig variant. Klart det var ideer på banen som i en stolheis, i mønet på et hustak etc. Flaksen skulle ha det til at plussgradene hadde ankommet Hemsedal, da måtte det finnes en åpning i elven. Her kunne jeg jo få til frysedelen greit :) Håkon, min samboer og fotograf tente på ideen om å kjøre et splitfoto med halve kroppen under og halve over vann. 

Det krever selvsagt en god lokasjon med plenty av lys, dessverre var det ikke lett å finne. Jeg kjørte fra spot til spot for å finne et sted med rett dybde, etter et par timer fant jeg et sted som kunne fungere. Mørkt, litt grunt, men hadde ingen flere alternativ hvor det var rolig nok vann. 

Dagen etter kom Håkon opp og vi var klare for shoot. Se filmen av det her:


Det å redusere en film fra nesten 40 minutter film på 2 dager.Til under 2 minutter var greit kranglete, har mye å lære når det kommer til redigering.Totalt har jeg sikkert brukt 20 timer på filmen og noen timer på lokasjon og shoot. Så mye arbeid ligger faktisk bak et slikt bilde og en video. Setter selvsagt utrolig pris på de som gidder å like eller komme med en tilbakemelding, det er jo derfor jeg legger ned så mye tid i dette. 

Her er bilde 

BN4xloGD1HJ´
Det var dessverre litt for dårlig lys og mye groms i vannet. Heldigvis handler det om læring :) 
 
Dette er bare starten, forhåpentligvis så blir det fett etterhvert. Gleder meg stort til å lage filmer fra snowboard og kiting.
Et lite bilde til fra badingen.
Følg gjerne

Youtubekanal

Instagram

Facebookside

 

 

 

Ingen tøffe kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits