Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Hva surrer man med når man er skadet?

Publisert: 08.12.2016 @ 21:23 Kategori: Trening Tøffe kommentarer: 0

I helgen bestemte jeg meg for å teste brettet på beina, dette til tros for at det var en uke siden jeg fikk et brudd i foten.

Jeg var nok letter motivert siden et par gode kompiser fra Østlandet kom opp. Da har man jo lyst til å joine litt lek i bakken. Hevelsen hadde gått ned og med en liten tapebit rundt tre tær så burde det bli stabilt nok. Det var i hvert fall tanken. Noen rolige svinger ble gjennomført, det gikk jo sånn passe. Forholdene var greit under middels, plenty med is og alt pudderet som var der for en uke siden, hadde smeltet.
Vi bestemte oss for å å kjøre litt jegercoco i bunnen av bakken. Mens jeg satt der så tenkte jeg: den tapen har sikkert røket, for jeg kjente hvordan tærne spriket. Påfølgende tur så kjente jeg hvor mye bevegelse det var. Det var var ikke nevneverdig behagelig og jeg sa i fra til gutta at jeg avslutter etter denne turen. De var i grunn gira på det samme. Is er jo for skøyter, ikke snowboard. En rolig afterski på Skistua og Stavkroa fristet atskillig mer. Om den ble rolig eller ikke, det vet kun de som var der.....

Jeg har innsett at jeg må ta det med ro en uke eller to til. Hva skal man da ta seg til?

Styrketrening kan man selvsagt gjøre selv om man er litt vondt i foten. Min oppgave her oppe er å kjøre opp Håkons styrke, mens han skal lære meg topptur og de nyeste stilene innen kiting. Uken har startet godt på området og vi har gjennomført den treningen vi har planlagt. Styrketrening er viktig uansett hvilken sport man utfører.

Dette er Håkon: Et ivrig friluftsmenneske med foto som yrke.

 
Når man ikke kan henge i fjellet halve dagen blir det selvsagt noen overflødige timer i døgnet. Heldigvis har jeg mye informasjon som skal inn i topplokket for å nærme meg målet. 

Mandag la vi inn opptrening med skredsøker, jeg vandret rundt i sikksakk på nabotomten. Heldigvis fant jeg søkeren hver gang.

Kunnskap og sikkerhet i fjellet er noe jeg verdsetter høyt, så jeg er villig til å tilegne meg denne kunnskapen med de timene som trengs. At jeg er så heldig å bo med mennesker som innehar en høy kunnskap og i tillegg er villige til å bruke av sin tid til å videre føre denne til meg. Ja det setter jeg umåtelig pris på. Da skulle det bare mangle at jeg gjengjelder tjenesten med min kunnskap. Jeg merker jo på Håkon at han gleder seg stort til å plage meg oppover fjellsidene, det må dessverre la vente litt på seg. Personlig så elsker jeg å trene motiverte mennesker, som trener har jeg nok alltid kjørt en personlig stil. Den treffer nok mennesker som ønsker å oppnå noe best. Gleden av å motivere folk fra bunnen av mistet jeg nok tidlig, om jeg noen gang har hatt den. 

Hvis det er ønske om det? Så kan jeg kjøre ut noen av de øvelsene vi trener på. Hva vi fokuserer på som er rettet mot de målene i forhold til våre aktiviteter. Legg igjen en kommentar så tar vi det derfra. 

 

Følg gjerne min Facebookside for flere oppdateringer. Trykk på det blå feltet.

 

Min insta og snap er: playinshape

 

 

Ingen tøffe kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits