Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Flytter til fjellet for å finne tilbake livsgnisten.

Publisert: 01.12.2016 @ 14:43 Kategori: Ekstremsport Tøffe kommentarer: 6

Etter en lengre periode hvor jeg har følt at jeg har eksistert mer en jeg har levd, har jeg nå valgt å gjennomføre et drastisk grep for å finne tilbake til egen lykke. Det å bryte med normalen er vel noe jeg har gjort rimelig ofte i livet, men jeg var betraktelig flinkere til det når jeg var yngre. Dessverre så blir man påvirket av dette statusjaget og tanken på at alle andre følger med på om du lykkes eller ikke. 

Jeg har stilt meg spørsmålet til gangs den siste tiden. Hva med meg, hva føler JEG er å lykkes, når oppnår jeg en reell lykkefølelse som får selv øynene til å smile. Er det når det kommer noen kroner inn på bok etter x antall timers arbeid eller er det når jeg presterer noe. Mestring er nok et stikkord som treffer godt. Er jeg ærlig med meg selv så har kanskje de følelsene oppstått oftest de senere årene når jeg har prestert innen aktivitet. Som en pr i olympisk løft, eller at en salto fortsatt sitter lett og ledig tros alder å vekt.

Trygghet er selvsagt en viktig faktor for tilfredshet. Tror de fleste ønsker å oppnå det, men er det virkelig verd det? Hvis man som en kreativt sjel som ønsker opplevelser for å oppnå egen utvikling. Personlig så føler jeg nok at erfaring og opplevelser er viktigere en det å ha muligheten til å se en serie på den råeste flatskjermen.

Ja, hvordan skal man da velge å leve i dagens samfunn?

Jeg har vært heldig som har vokst opp med en familie bygget på kjærlighet og gode venner. Gleden av å se at de har det bra og å se at de nyter gode stunder, er kanskje den største gleden jeg har. Allikevel føler jeg at jeg trenger noe mer for å oppnå følelsen av å være et lykkelig individ. Jeg må finne frem barnet i meg igjen. Hva gjorde meg lykkelig i ungdomsårene? 

På mange områder så føler nok mine nærmeste at jeg har stukket litt av når jeg nå har tatt valget å igjen satse på idrett og aktivitet. Og litt rett har de også faktisk, men det skjer lite om man ikke gjør tiltak. Det å vandre ut i en epoke for egen vinning er selvsagt egoistisk, men er det verre en å sitte hver dag å sakte dø ut. Livet må da virkelig bestå av mer en å kunne navnet på en skuespiller eller å få en gullklokke etter 25 år bak pulten. 

Jeg tok avgjørelsen om å dra fra alt i Tønsberg og satse fulltid på opplevelser og aktivitet. Valget ble Hemsedal i første omgang. Her er det rikelig tilgang på de aktivitetene som gav gnisten i ungdommen. Det var mange alternativer på banen som Brasil, Bali etc.

Skal jeg finne en måte å leve av dette på i en jungel med sulten ungdom. Krever det at jeg virkelig må være kreativ og strukturert. Sistnevnte går neppe i skjønn forening med personligheten. Jeg vet av tidligere erfaring at kreativiteten er høy når jeg er i overskudd. 

Jeg innstilt på at det fort kan gå et år før det i det hele tatt er i nærheten av et resultat, men forhåpentligvis så vil det bli fantastisk. Om ikke annet så får jeg med meg masse erfaringer og opplevelser. Det vil også være en betydelig kostnad ved satsingen. Er det verd å bruke flere hundre tusen på dette? De aller fleste ville nok heller valgt å vært gjeldfri på en bolig.

.

 

Jeg er forberedt på at det vil komme opp og nedturer, den første nedturen kom etter kun noen få dager på brett. Helgens tur til Hovden endte med brukket fot etter en leken opptreden i hytteveggen. Kan jo skje den beste, mitt 16. brudd. Heldigvis så har jeg lang erfaring fra skader, så tipper jeg kan stå med litt tape og smerte allerede til helgen. Så lenge jeg får foten ned i bootsa så ordner det seg. 
Sånn så det ut første dagen. Så tok det litt av med den hevelsen. Nå flyr jeg rundt på stuegulvet her i halvsirkler med kompresjonssokk for å få vekk blodet til i morgen.

 

Kommer til å kjøre i gang litt mer aktivitet her igjen. Ikke alt postes på min private face, men på min FACEBOOKSIDE.

Følg gjerne daglig aktivitet på instagram og snap : playinshape

Don't forget to have fun: Playinshape <3 

6 Tøffe kommentarer

Postet av: Christian Eggar

Hei

En salto er mye mer verdt enn nedsaltede kr på bok. Stå på Jarle!
Dato: 01.12.2016 Tid: 16:59 URL:

Postet av: Jarle Skoie

Christian Eggar: Takk :)
Dato: 01.12.2016 Tid: 20:09 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Iselin Hestnes

Will always love you!

Du gir andre så mye gnist, finn din igjen også vennen <3

Iselin
Dato: 01.12.2016 Tid: 17:07 URL:

Postet av: Jarle Skoie

Iselin Hestnes: Håper jeg ser deg her til fjells snart snuppa :) Du har vel en grei tan nå som du kommer fra varmere strøk :) Kan jo være verd et bilde i kontrast med snøen.

Love u my best friend :)
Dato: 01.12.2016 Tid: 20:10 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Vibeke

Håper du får en max reise, og vips dukker det opp sponsorer på din vei. Så drømmen får fler bein å gå på. :) Vikitig å følge drømmene sine enten di er store eller små, du er en inspirasjon for folk, å hjelper nok mange med å tørre det samme etterhvert. Du sprer glede, motivasjon, og en egen livsgnist. Stå på. Er det noen som kan så er det deg, Jarle :) Klem fra oss i Eidsfoss.
Dato: 02.12.2016 Tid: 08:13 URL:

Postet av: Jarle Skoie

Vibeke: Takk for det Vibeke :)
Dato: 07.12.2016 Tid: 14:18 URL: http://playinshape.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits