Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

SPONSOR!!! Rådene kommer her :)

Publisert: 02.05.2014 @ 12:11 Kategori: Sponsorer Tøffe kommentarer: 6

Det er sikkert mange som lurer på hvordan jeg har klart å holde på mine sponsorer selv om jeg ikke har stilt i noen konkurranser de siste årene. Det å bli sponset handler ikke nødvendigvis om å være best, men om hva man kan gjøre for sponsoren. Hvilken markedsverdi man har og hvor mye innsats man legger ned for at din sponsor lykkes i markedet. Det være seg media tid, instagram, facebook blogg etc. Det kan også være lurt å tenke på at man selv er en merkevare, noe som skiller seg litt ut fra allmennheten. Er man flink til å ta gode bilder? Skriver man interessant? Jeg pleier å skille de litt i to typer. Du har Petter Northug som er en person som pressen elsker å skrive om, prate med, uansett om han kommer på 1 plass eller 44 plass. Det spiller ingen rolle "nesten" om det var noen av de andre Norske som vant, pressen ønsker kun å skrive hva Petter mener. Hva har han for svar på lur? Grunnen igjen er at han skaper overskrifter som folket liker å trykke inn på, enten man liker han eller ikke så vil folk inn å lese. 

Så har du Ole Einar Bjørndalen, den folkekjære "desidert beste" innen sin sport. Som er en langt større sport internasjonalt en langrenn, men nok om det. Han har alltid hatt et svært nært samarbeid med sine sponsorer. Vært med på utviklingen av nye produkter enten det er treningsklær eller klokker. Det gjør at han er veldig attraktiv i markedet, og ikke minst en av de best betalte.Så tenk igjennom, hva kan DU gjøre for de du ønsker å bli sponset av? Det finnes ingen sponsorer som tenker at, ja det er jo hyggelig å dele ut litt produkter til forskjellige folk for å være hyggelig. Det handler til syvende å sist kun om en ting, hva får man igjen, passer personen inn i konseptet. Hvilken del av markedet utfylles ved samarbeidet.

Når jeg i dag selv har blitt sponsorsjef for www.idrettsprodukter.no får jeg selvsagt inn endel søknader, noen gode og noen langt under middels. "Hei, jeg skal stille i fitness våren 2015, vil dere sponse meg?

Vi er faktisk på utkikk etter flere personer som vi ønsker å opprette et samarbeid med, del gjerne denne linken med deres venner og kjente slik at de får muligheter å søke hos oss.

Søknaden kan sendes til jarle@idrettsprodukter.no 

 

Følg oss gjerne også på Instagram: Idrettsprodukter  Link til bilde av en av våre utøvere: http://instagram.com/p/ndqnt2LEeG/

På facebook for å se tilbud som vi går ut med: https://www.facebook.com/idrettsprodukter.no

 

Kom gjerne med tilbakemeldinger:)

 

5 Tøffe kommentarer

Postet av: Heidi

Men det som er veldig dumt er at det nesten alltid er de slanke,pene unge menn og damer som får sponsorater gjennom slike sider.

Jeg som er på veien mot et lettere liv og bytter treningstøy og sko ofte får som oftest svar at jeg ikke er i den foretrukne målgruppe...

Ha en flott dag.

Vh luftebobbla.blogg.no
Dato: 02.05.2014 Tid: 12:22 URL: http://luftebobbla.blogg.no

Postet av: Jarle Skoie

Heidi: Hei Heidi, jeg kjenner til flere eksempler der nettopp blogger på vei mot et lettere liv har fått sponsorer. De har ofte mange følgere og gjør seg derfor attraktive. Det handler ikke alltid om den perfekte kroppen.
Dato: 02.05.2014 Tid: 12:33 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Nathalie Dahl Naalsund

Godt innlegg Jarle :)
Dato: 02.05.2014 Tid: 12:49 URL: http://nutaliee.blogg.no

Postet av: Jarle Skoie

Nathalie Dahl Naalsund: Takk for det Nathalie, del det gjerne :)
Dato: 02.05.2014 Tid: 12:50 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Nathalie Dahl Naalsund

Done! :) ble på facebook! Kan ta det med i bloggingen ved et senere innlegg :)
Dato: 02.05.2014 Tid: 13:13 URL: http://nutaliee.blogg.no

Postet av: Jarle Skoie

Nathalie Dahl Naalsund: Så bra :)
Dato: 02.05.2014 Tid: 13:18 URL: http://playinshape.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits