Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Dagens aktiviteter pluss link til formiddagens innlegg (glem vekta)

Publisert: 19.09.2012 @ 21:50 Kategori: Blogg Tøffe kommentarer: 0I dag startet det med ca 1 time restitusjonstrening på sykkel ut, solen skinner om dagen og det er det viktig å utnytte. Spesielt varmt er det ikke, men med tanke på hva vi har i vente må da dagens vær "Tønsberg" kategoriseres som godvær, sol og lite vind :) Så ble det en veldig bra styrke økt sammen med Erik Aase. Det er en stund siden han har drevet med ren styrketrening, men det fungerte utmerket. Vi klarte å holde høy intensitet igjennom hele økten og avsluttet med 15 minutter rask gange i lett motbakke. Tror i grunn begge kommer til å merke det godt i muskelaturen i morgen :)

jeg har i tillegg vært til massasje/tøying, det er jeg jo 1 gang i uken. Det er bare helt fantastisk, "les her hvorfor jeg bruker massasje" føler virkelig at det gir meg progresjon innen bevegelighet. Det har også en positiv effekt som er betennelsedempende, det kan være greit når man trener store mengder!

Her kan du lese formiddagens innlegg: Glem vekta, bruk den i beste fall til å tøye bakside lår når du dytter den på plass etter andres bruk!!!

Hva har du gjort positivt for din kropp i dag?

 

 

Ingen tøffe kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits