Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Merkelig hvor attraktiv "lasermannen" har blitt på en uke. Info om min ny Sponsor/partner.

Publisert: 06.09.2012 @ 14:00 Kategori: Sponsorer Tøffe kommentarer: 8

I dag er det jo Torsdag noe som betyr laserbehandling hos Beauty Medical Care i Tønsberg. De bruker et apparat "lipolaser" levert av Quilinn som er min sponsor på feltet. I dag tenkte jeg å fortelle litt mer om hva Lipolaseren faktisk gjør med kroppen og hvorfor jeg bruker den.
Det er jo i dag andre gang jeg har vært til behandling med med denne "starwarsmaskinnen" Lipolaser. Her kan du lese om mitt første møte med denne teknologien. 

Behandlingen foregår ved at man blir plassert på en benk og de legger forskjellig laser "bokser" på de områdene man ønsker behandlet. Her ett bilde fra dagens behandling:
Lipolaseren har en lav laserenergi, den smelter fettcellene og dette fører til at cellemembranen mister sin runde form og intracellulært fett siver ut. Selv om Lipolaseren smelter fettcellene i områdene som blir behandlet påvirker den ikke annet vev som muskler, perifere nerver eller blodkar. Triglyserid siver ut fra den ødelagte cellemembranen og ut i væsken som omgir cellene. Denne type behandling skader ikke cellene, selv om fettet smeltes og man får derfor ingen hevelse eller væskeansamlinger på de behandlede områdene.

Hvorfor velger jeg å bruke en slik type behandling når jeg trener 12 økter i uken er det sikker mange som spør seg. Svaret ligger i at både aktivitenene kiting og Turn (som jeg begynner med til Tirsdag igjen) der det en stor fordel å være lettest mulig. Dette fordi det forekommer relativt harde (belastende landinger) og man reduserer muligheten for skader ved lavere kroppsvekt. Så hvis jeg kan komme lettere ditt uten at det påvirker min muskelmasse så er det veldig positivt. I tillegg så strammer dette opp huden. Det er jo ingen tvil om at min vekt vil gå ned med eller uten Lipolaseren (lengre tid uten) Da er det jo hyggelig at det ikke blir liggende igjen en skinnpølse på magen.

 

Jeg setter utrolig pris på at Qilinn og Beauty Medical Care ønsker å gi meg denne støtten til mitt prosjekt. Her link til begge hjemmesidene: qilinn og Beauty Medical Care

 

Litt sånn på siden, men "Lasermannen" jeg møtte første behandlingen har blitt veldig attraktiv på bare en uke. Jeg vet ikke om det er vanlig i Starwarsverden, ikke det at det var noe feil på HAN forrige uke, men denne uken var han adskillig mer attraktiv. Kanskje han har byttet kropp eller no? Flaks så tok jeg bilde av han forrige uke og denne uken.

Se forskjellen:

En pen mann for all del, veldig kunnskaprik også. Jeg stilte jo masse kritiske spørsmål og fikk masse bra svar.Denne uken var han blitt veldig mye mer attraktiv, nesten ingen spørsmål ble stil og de jeg fikk ble besvaret med : JA, det er nok riktig:)
Spent på hvordan laser"mannen" ser ut neste uke, Stay tuned :)

Ingen tøffe kommentarer

Postet av: Birte Oksnes - Follow your heart

Dette hørtes ganske spennende ut, og jeg ble nesten litt nyskjerrig på dette... Vet ikke helt hva jeg skal tro og ikke tro!
Dato: 06.09.2012 Tid: 16:57 URL: http://birteoksnes.blogg.no

Postet av: regnbueblomst

Det der var vel litt for dyrt for den vanlige mann (kvinne) i gata..! Da spiser jeg heller brokkoli og knekkebrød:P
Dato: 06.09.2012 Tid: 17:57 URL: http://www.regnbueblomst.blogg.no

Postet av: Jarle Skoie

regnbueblomst: Det er vel ikke direkte gratis, det koster vel 1500 kr for 1 behandling fikk jeg opplyst. Nå er det sånn med kropp at det koster stort sett både tid å penger.

Nå blir det spennende å se om dette gir bra effekt :)
Dato: 06.09.2012 Tid: 20:18 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Jarle Skoie

Birte Oksnes: Jeg syntes faktisk det er spennende selv. Har aldri vært borti lignende så er nysgjerrig på hvordan resultater det gir på sikt. Det vet jeg mer om innen 4-8 uker :)

Så det er bare å følge med :)
Dato: 06.09.2012 Tid: 20:19 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Frank The Barbarian

Særdeles flott 'lasermann' denne gangen ja :O Men fy faen for noe jalla-opplegg, hehehe :D Blir bare mer og mer imponert over alt alternativ-pisset folk er dumme nok til å betale for... vi har for mye penger rett og slett, tenker jeg, når folk faktisk er villig til å betale for slikt tull. Det er forskjell på det å ha et åpent sint, og det å ha full gjennomtrekk :)
Dato: 07.09.2012 Tid: 13:45 URL:

Postet av: Birte Oksnes - Follow your heart

Det tror jeg på! ;-) Jeg tror jeg må følge med, fordi dette hørtes nesten for godt ut til å være sant! Men om det hjelper, er det jo ingenting som er bedre enn det! :-)
Dato: 07.09.2012 Tid: 22:51 URL: http://birteoksnes.blogg.no

Postet av: Jarle Skoie

Birte Oksnes: Er veldig spent selv faktisk :) Blir spennende å se
Dato: 08.09.2012 Tid: 19:00 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Birte Oksnes - Follow your heart

Det kan jeg egentlig forstå! :-D Det blir det! :-)
Dato: 14.09.2012 Tid: 16:20 URL: http://birteoksnes.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits