Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Søndag fylt med kiting og familie m/bilder fra Osloturen

Publisert: 02.09.2012 @ 22:27 Kategori: Blogg Tøffe kommentarer: 4

I dag var det meldt masse vind på Hvasser syd, 12 m/s, det er jo kjempe bra kitevind. Så jeg satte kursen relativt tidlig for Søndag å være. På ettermiddagen skulle jeg kjøre min mor til Rikshospetalet så jeg måtte få kitet på formiddagen. I dag har jeg ingen kitebilder, men noen bilder fra Osloturen som jeg plasserer inn.Når jeg kom ut var det virkelig drag i vinden ca 15 m/s med litt kast. Det er jo i grenseland hva min 9kvm kite kan tåle av vindstyrke. Det går, men man er litt overrigget noe som gjør det litt skummelt. Jeg valgte allikevel å rigge opp å føle litt på det, jeg trenger jo tid på vannet for å få tilbake følelsen både med kite og brett. 
Jeg kom meg ut, jeg valgte natrulig nok å ta det relativt rolig når det kom til hopp og triks. Uansett er det utrolig god trening å bare cruise rundt med så mye vind, det var faktisk ikke så store bølger som man skulle tro. De var ca 1,5 meter og fine kickere, etter ca 45 min landet jeg litt galt og ble dratt greit langt under vann. Da måtte jeg løse ut kiten til slutt, merkelig nok så trenger man litt luft. Når man har løst ut kiten blir den ubruklig frem til man får kommet på land og fikset den igjen. Jeg var ca 500 meter fra land. Det gir en GOD svømmetur tilbake, nå var jeg virkelig glad for at jeg trener svømming 1-2 ganger i uken. I 1,5 meter bøler med brett, trapes og kite på slep er var det en hard nok tur faktisk. Etterhvert kom Peder å hjalp til med brettet, da svømmer man jo litt lettere. 

 

Når jeg kom på land var det bare å få fikset linene slik at de var klare for neste tur. Jeg måtte nok innse at det var for mye vind og tiden begynte også å bli knapp. Så jeg rigget ned å satte kursen hjem med ett par fyllesyke damer som ikke hadde liten nok kite heller.
Sulten som få tok jeg med litt sushi til min bror og mor, før vi satte kursen mot mormor. Hun ville jo være med på turen, i det fine været bestemte vi oss for et stopp på Oprahuset siden hverken mormor eller mor hadde vært der. Det er jo et imponerende bygg som jeg virkelig syntes at Oslo fortjener, jeg var faktisk litt personlig i mot byggingen av det helt til det ble reist. Da først forstod jeg hvilken betydning det ville få for byen. Hvis dere tenker på Sidney hvilket bilde kommer opp i hodet da? Yes, litt den effekten var etterlengtet for turistene i Oslo også. 

Nå er det ladetid i senge som gjelder, tidlig opp i svømmehallen i morgen, sov godt alle sammen.

 

Ingen tøffe kommentarer

Postet av: FaderVic

åå, det hørtes egentlig ut som en veldig digg dag.
Dato: 02.09.2012 Tid: 22:45 URL: http://fadervic.blogg.no

Postet av: Jarle Skoie

FaderVic: Ja, jeg koser meg nå stort sett. Hva med deg selv? hatt en flott helg?
Dato: 02.09.2012 Tid: 22:53 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Min treningslykke

Høres ut som en ganske så bra søndag det der;)
Dato: 02.09.2012 Tid: 22:55 URL: http://mintreningslykke.blogg.no

Postet av: Jarle Skoie

Min treningslykke: Jada, jeg har kost meg jeg :) hva med deg selv?
Dato: 02.09.2012 Tid: 22:58 URL: http://playinshape.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits