Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Endelig fått demo-kiteutstyr i hus, takk Fluid.

Publisert: 18.08.2012 @ 17:49 Kategori: Kite Tøffe kommentarer: 2

Da ha jeg endelig fått kiteutstyr i hus :) Fluid Har sendt ned kite, brett og det som skal til for at jeg skal kunne komme meg ut på vannet. 

Dette er kite'n: Liquid Force Envy 12

 

Her har vi brettet: Liquid Force Influence 137

 

I dag begynte jeg med en bokstavligtalt "beinhard" bein og triceps økt på Spenst Gressbanen. Merker at jeg allerede nå kan legge litt mer vekter på for å kjøre hardere. Jeg hadde nok ikke trodd at det skulle komme så tidlig, men det er jo bare en positiv overraskelse. Etter det dro jeg ut til Hvasser Syd (en kitespot) for å møte damen bak Girl gone kiting Ingrid. Det var relativt lite vind og den hadde også en dreining for mye vest i seg, noe som gjør den gusty "ugjevn". Så det ble ikke mye kiteing, noen lenger ble krysset for de aller ivrigste. Vi fikk derimot mye tid til å prate, jeg ble kjent med endel nye kitere, det er jo alltid trivelig. 

Planen for kvelden er 15 år reunien fra Ungdomskolen :/ det har man jo alltid blandede følelser rundt, spesielt nå som jeg skal være edru. Nå for jeg det til å høres ut som om det er krise, det er det selvsagt ikke. Blir spennende å se hvor mange man kjenner igjen, sent tror jeg ikke det blir.  Må jo tidlig opp å trene i morgen.

 

Hvis værmeldingen skifter litt så for jeg kanskje prøvd utsyret også :) det hadde jo vært konge

 

Ha en fortreffelig aften alle sammen :) i morgen kveld skal jeg skrive ett innlegg om mine målsettinger :)

Ingen tøffe kommentarer

Postet av: Kai

Ser fresht ut detta da, Jarle. :)

Skal du kjøre no GoPro-videoer når du tester ut utstyret?
Dato: 18.08.2012 Tid: 19:39 URL:

Postet av: Jarle Skoie

Kai: Det kommer nok etterhvert, har ihvertfall fått tilgang til gopro cam, og jeg syntes absolutt at det gir gode bilder. Nå blir det kanskje nok å holde styr på de første turene, men kanskje morsomt å ha litt av dem på film :) Når det er sagt så er det kanskje lettere å få andre til å filme litt på sommeren kontra vinteren også. husker at det var lite iver etter å filme i 10-15 minus og vind :/
Dato: 19.08.2012 Tid: 01:29 URL: http://playinshape.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits