Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Kite sponsor på plass, Liquid Force igjennom Fluid :)

Publisert: 15.08.2012 @ 12:11 Kategori: Sponsorer Tøffe kommentarer: 8
Jeg har nå laget en sponsoravtale med Liquid Force igjennom Fluid.no. Dette er en Promokjører avtale eller Team light som det heter hos Fluid. Jeg kommer til å kjøre med Envy kiten. Jeg kommer mer tilbake til utstyret når jeg har fått det i hus selvsagt. 

Artikkelen fortsetter under bilde:
Jeg setter veldig stor pris på at Fluid ønsket å gi meg denne muligheten, det var Fluid som var min forrige sponsor når jeg sluttet å konkurrere sist. Nå blir det opp til meg å bevise at jeg er verdig en slik tillit som jeg nå har fått frem dem. Det er også viktig for meg å få et så sterkt navn i ryggen når jeg skal gjøre en satsing som jeg er i ferd med. Jeg kjenner de og de kjenner meg, og det ser jeg på som en stor fordel når det kommer til ett samarbeid som dette. 

En sponsoravtale er også noe som forplikter, Man sponser jo sjeldent helt uten grunn. Så det ligger jo nå endel forventninger som jeg må tilfredstille for å bevare avtale. Jeg elsker jo heldigvis utfordringer som dette, hvis ikke ville jeg aldri satt i gang på den måten jeg gjør. 

 

I dag er det hvile dag, det blir en rolig sykkeltur på ca 1 time i solen. Det er vel det nærmeste jeg kommer fysisk aktivitet i dag. Hodet syntes det er veldig spesielt at kroppen ikke skal trenes i dage, men jeg tror kroppen er veldig glad for en dags hvile fra det kjøre den har blitt møtt med den siste tiden :)

 
Ingen tøffe kommentarer

Postet av: ina

Test ut http://www.bloggiat.net/ her kan du få gratis bloggshout!
Dato: 15.08.2012 Tid: 12:20 URL:

Postet av: Synne Eilen Bråten

Så morro å bli sponset!
Dato: 15.08.2012 Tid: 12:20 URL: http://synnebraten.blogg.no

Postet av: Signe

Gratulerer så mye med sponsoravtalen!:)
Dato: 15.08.2012 Tid: 12:31 URL: http://signesliv.blogg.no

Postet av: Jarle Skoie

Signe: Tusen takk for det Signe :) blir morsomt å se hvordan ferden blir videre nå. Skal få sjekket ut din blogg i løpet av dagen :)
Dato: 15.08.2012 Tid: 12:51 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Jarle Skoie

Synne Eilen Bråten: Tusen takk for det Synne Eilen:) Ja det er deilig å være sponset igjen, endel år siden nå :)
Dato: 15.08.2012 Tid: 12:52 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Jarle Skoie

ina: Tusen takk for tipset Ina, har nå sendt det videre til min webdesigner :) Så hun får lagt inn det som skal!! Alt vel ellers?
Dato: 15.08.2012 Tid: 12:53 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Trude

Dette var den beste bloggen av bloggtips jeg fikk inn... Kanskje pga mine interesser, ooog, at du drog opp snittalderen med 7 år kanskje? Hehe, innleggene kommmer i allefall inn i feeden min, så vi sees nok:) Gratla med sponsor!

(regarerer forresten på en ting... <3 og søte lille meg? hihi)
Dato: 15.08.2012 Tid: 13:19 URL: http://www.redcord.blogg.no

Postet av: Jarle Skoie

Trude: Det var jo utrolig hyggelig da Trude :) Nå ble jeg glad...:) Og tusen takk for det, morsomt at jeg har fått sponsor så tidlig. Så for vi håpe at folk følger med på utviklingen.

PA: Liker interessene dine også
Dato: 15.08.2012 Tid: 13:22 URL: http://playinshape.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits