Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

SURF CITY I SOLSKINN :)

Publisert: 11.08.2012 @ 15:58 Kategori: Ekstremsport Tøffe kommentarer: 1

I dag har ferden gått opp til http://www.surf-city.no/. Her har man en fantstisk mulighet til å leke seg på brett uten å være avhengi av båt.De har en flott grasspot hvor man kan følge med hvis man er skuelysten, det er satt opp benker og tivselfaktoren er høy. De har også nytt for året bygget opp en kiosk som har enkel servering av næring i fast og flytende form.

Surf-city er for alle, ung, gammel, nybegynner eller fullt aktiv innen brettsport. Hvis jeg ikke husker feil så får man pengene tilbake om man ikke kommer opp på brettet. Så sikre er grunderne bak prosjektet på at folk vil få det til. De har hatt folk på 60 pluss her oppe som har fått det til. Visjonen om å få til en lekeplass for brettsporten midt i en by har krevd sin mann. Det er mange prosseser og mye å ta hensyn til for å få en park som dette opp å gå. Personlig tror jeg Surf City virkelig har livetsrett og med visjonen som de selv har på sine hjemmesider om utvikling vil dette anlegget blir veldig bra på sikt:)

Ett par bilder fra dagens lek, artikkenen fortsetter under bildene:

 

 
Kabelsystemet som benyttes heter System 2.0, det er ett kabelsystem hvor man blir trukket i en rett linje fra den ene siden til den andre hvor man snur og blir trukket tilbake., Det finnes også kabelbaner hvor man blir trukket i bane med rette strekk hvor man ender opp på utgangspunktet.  De har satt opp forskjellige elementer som kun kreativiteten setter grenser til. Man kan også poppe "hoppe" uten bruk av disse elementene. Det gjøres med å stramme opp linen og satse fra den rett før trikset skal gjennomføres. Som jeg viser med første bilde fra dagens moro.

 

For å bygge opp ett sunt og bra miljø har grunderene også vært med å starte Tønsberg vannski og wakeboardklubb.  Jeg sitter ikke inne med kunnskapen om de har begynt med offisielle treningstilbud enda eller ikke, men vet at de ønsker å gjøre en seriøs satsning for de aktive medlemene.

De har også laget en facebookside https://www.facebook.com/surfcitycablepark hvor man kan hente ut mye nyttig informasjon.

 

https://www.facebook.com/groups/406307749427714/

 

Ingen tøffe kommentarer

Postet av: Playinshape.blogg.no

bildene ble veldig små her dessverre, gleder meg til nytt design. men legger de ut på facebooksiden.

https://www.facebook.com/groups/406307749427714/
Dato: 11.08.2012 Tid: 16:15 URL: http://http://playinshape.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits