Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Venner som støtter opp :)

Publisert: 10.08.2012 @ 19:57 Kategori: Blogg Tøffe kommentarer: 0

Jeg forespurte mine facebook venner om det var noen som hadde noe fotoutstyr som jeg kunne låne. Det tok ikke mange minutene før jeg fikk respons, Cecilie Tustervatn stilte villig opp med ett Go Pro Hero2. Mens Nikita Jevnheim stilte opp med ett speilrefleks kamera som jeg skal hente nå senere i kveld :) Det burde sikre muligheten for litt kvalitetsbilder her inne. Så tusen takk til dere begge :) :) Lover at jeg skal få tatt noen interessante bilder i morgen som blir publisert her inne :) så for dere vente i spenning på hva det blir :) 

Først treningsøkt i dag foregikk i Tønsberg Svømmehall, der fløt jeg rundt fra kant til kant til 1000 meter var tilbake lagt. Hvis det er noen som sliter med trøtthet på jobben de første timene kan jeg virkelig anbefale en kort treningsøkt før jobb. Akkurat mens det pågår/gikk var jeg nok litt usikker på min egen våkenhet. Jeg spurte meg selv hver gang jeg fikk hodet opp av vannet "hmm, er jeg virkelig våken nå"

Ja ja, det gikk jo fremover ihvertfall:)

Min andre treningsøkt for dagen ble akkurat avsluttet :) først 30 min oppvarmingssykling ute, før jeg trente bryst og biceps på Spenst Torvgården. 

Det er virkelig deilig å kjenne motivasjonen som utspringer seg i psyken om dagen. Det er mange som gir positiv tilbake melding, det gir jo inspirasjon. 

Del gjerne blogg innlegg eller anbefal facebooksiden slik at folk enklere kan følge med :)

 

Ha en forrykende Fredagskveld enten planen er dans eller OL på TV 

 

Have fun

Enjoy life

Ingen tøffe kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits