Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Vil lage strøm med kite :/ sja , litt usikker!!!

Publisert: 10.08.2012 @ 10:31 Kategori: Blogg Tøffe kommentarer: 4

Det Norske selvskapet http://kitemill.no/ ønsker å produsere energi (strøm) med ett nyutviklet Kitesystem. Tanken er jo forsovit morsom i utgangspunktet, men jeg sliter med å se hvordan dette skal se bedre ut en vindmøller i naturen. Etter å ha lest http://e24.no/energi/genererer-energi-med-kite/20261004 sin repotasje om dette ble jeg vel i utgangspunktet mer skeptisk. De ønsker da at kiter skal bli trukker ut for 0 - 800 - 0 meter for å produsere strøm. Da trenger man store arealer, jeg har ikke satt meg super grundig inn i dette selvsagt. Men det skal bli interessant å se hva de får til med prosjektet. Jeg liker jo Entreprenørskap veldig godt, så jeg ønsker jo prosjektet lykke til. Kommer nok til å følge med fra sidelinjen når det dukker opp mer informasjon. 
 

Det positive er jo at det kanskje vil komme noen kroner til forskning på kiter så de blir enda bedre :) det kan man jo like svært godt :)

 

Dagens første trening ble gjennomført i http://www.visittonsberg.com/aktiviteter?lang=no&id=194398, 1000 meter bryst før kl 0800 :)  Deilig start på dagen, kan anbefales til alle som ønsker en våken tilstand på jobb :)

 

 

Ingen tøffe kommentarer

Postet av: Min treningslykke

Herlig start på dagen! Jeg elsker de dagene der jeg får mulighet til å trene FØR jobb, da kommer jeg på jobb med masse energi! God helg til deg!
Dato: 10.08.2012 Tid: 14:19 URL: http://mintreningslykke.blogg.no/

Postet av: Jarle Skoie

Min treningslykke: Ja, det er en fantastisk følelse :) Trenger ikke trene så utrolig lenge, er bare noe med at kroppen og hodet våkner :)

God helg til deg også:)

Skjer det noe morsomt?
Dato: 10.08.2012 Tid: 15:03 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Min treningslykke

Det blir trening..og det blir vin..;) Bortsett fra det har jeg få planer, tar det morsomme på sparket hvis det dukker opp noe;)
Dato: 10.08.2012 Tid: 18:56 URL: http://mintreningslykke.blogg.no/

Postet av: Jarle Skoie

Min treningslykke: Høres ut som ett godt utgangspunkt for en flott helg det :) Liker det spontane!
Dato: 10.08.2012 Tid: 19:33 URL: http://playinshape.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits