Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Blogg verden!!!

Publisert: 09.08.2012 @ 19:45 Kategori: Blogg Tøffe kommentarer: 0

I dag har jeg prøvd å sette meg inn i Bloggverden! Sist gang jeg blogget (som sikkert noen husker) var jo når jeg rodde fra Gøteborg til Stockholm for kreftforeningen. Da fikk jeg jo mye hjelp fra Norske og Svenske medier, mest de Svenske faktisk. Det var jo de som fulgte bloggen mest. Jeg lå på 3500 til 4000 lesere hver dag den gangen, nå var jo det noe meget spesikifk som ble blogget om den gangen.

bassefant.blogg.no hvis noen skulle være interessert.

 

Som dagens bloggtittel sier har jeg prøvd å sette meg inn i hva som skal til for å få flest mulig til å oppdage bloggen. Hva kan man gjøre med layouten for at den skal bli behagelig å lese. Hva man skal blogge om bryr jeg meg kanskje ikke så mye om. Jeg kommer til å blogge om det jeg selv ønsker å formidle.

Jeg jobber jo til daglig med en internettside  http://www.buy24.no/ , men jeg har jo ingenting med systemutvikling "kodelinjer" å gjøre. Hvordan det legges inn tags og diverse. Heldigvis kjenner jeg noen som kan det mye bedre en meg :) også dette med design av selve bloggen. Så den vil nok se ganske mye bedre ut innen kort tid :) Det kan vi takke Helene Andersen for :) Hun har greie på design, hvordan du legger inn tags, etc. Det finnes også mange steder man kan melde inn bloggen, typ blogglisten.no, bloggurat, bloggzine.no, side2blogg etc. det er rett og slett ett hav av muligheter i denne verden. Alene ville det tatt veldig lang tid å skjønne noe av dette, men som i resten av verden så er det alltid hjelp å få. jeg har en innstilling, man kan løse det meste her i verden, men det kan ofte være mer effektivt å la de som kan det gjøre det og heller bli enda bedre på det man selv kan. Man kan umulig bli best i alt. Det er selvfølgelig gøy å lære om nye ting, da handler det jo om å følge med litt i kullissene når det blir jobbet. Som den nygjerrige sjelen jeg er, hadde jeg slitt med å holde meg helt unna :)

Aner ikke om den siste setningen gav noe mening, men den tanken jeg hadde i hodet var veldig veldig smart. Så lev gjerne på den :)

 

Dagens trening: begynte med 25 min løping  etterfulgt av litt magetrening på slutten før jobb. 

                              Andre økt bestod av 10 min på elipsemaskin "oppvarming" etterfulgt av rygg og skuldre med forskjellige styrkeøvelser på Spenst Torvgården 

 

Jeg velger å ikke utdype så mye om repitisjoner og øvelse på dette tidspunktet. Det kommer det mer av etterhvert, vil ikke at det skal bli en hel roman hver gang jeg skriver ett innlegg.

 

Go hard or go home!!!

 

Setter fortsatt pris på at folk er inne, jeg lover at bloggen kommer til å inneholde mer spesifik trening, kosthold, kitetips, turtips, bilder, intervjuer, motivasjon, etc etterhvert. Må sette meg inn i bloggverden først bare :)

 

 

Ingen tøffe kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits