Forside Kite Ekstremsport Mat & Oppskrifter Trening Turer Mine Mål Mine Linker Sponsorer

Overveldet over responsen :) Ny gruppe på face som gjør det enklere å følge med :)

Publisert: 08.08.2012 @ 14:47 Kategori: Blogg Tøffe kommentarer: 3

Jeg må si jeg er meget positivt overrasket over den voldsomme responsen. Jeg hadde forventet at det skulle ta litt lengre tid å bygge opp trafikken.

Det første døgnet har jeg passert 500 sidevisninger, det er veldig bra. Det er jo godt at man enda kan skape interesse. Da for vi håpe at jeg kan levere noe interessant tilbake. Slik at folk kommer innom gjevnlig for å se hva som har skjedd.

Jeg setter veldig pris på viss folk deler siden på face og eller kommenterer innlegg. Jeg har laget en Facebook gruppe, dette fordi jeg tror aksepten er større for å skape diskusjon på en plattform som flere er vant med. Der vil jeg selvsagt linke inn alle innlegg som blir skrevet her. Så kanskje en letter reminder for å følge med også. https://www.facebook.com/groups/406307749427714/, Blir glad for alle som ønsker å følge/være aktive på denne gruppe. Mulig selve gruppen kommer til å bytte navn etterhvert :)

I dag ble det jo annonser at det skulle være hviledag i treningen med mulighet for en svømmeøkt før jobb hvis Tønsberg Svømmehall hadde åpent. Det hadde det selvsagt ikke, så det ble en powerwalk runde på en time isteden. I ettermiddag legger jeg opp til en rolig sykkeløkt på en time for å få litt bevegelse i beina igjen.

Jeg føler at jeg ganglaget likt som en 2 åring med en velfylt Pampers up and go. Trente jo knebøy i går, det har gitt sine smoothe resultater på bevegeligheten i dag. Heldigvis er det værst de første 2-3 gangen man trener bein :)

 

Skal få fikset kamera slik at det kommer litt bilder inn her etterhvert også :)  

 

Morsomt med tilbakemeldinger, har fått mye postivt og endelig endel tilbakemeldinger om at jeg er Gal igjen, gjerne med " på en morsom måte"

Ingen tøffe kommentarer

Postet av: Helene // Slank Meg Flat

Cool!

Nettopp starta prosjekt "kom deg tilbake + litt til" sjøl :)

Hehe.. Ikke så mye info om opplegget ute enda, men er i alle fall igang :)

Lykke til Jarle, you rock! :)
Dato: 08.08.2012 Tid: 15:24 URL: http://slankmegflat.blogg.no/

Postet av: Jarle Skoie

Helene // Slank Meg Flat: Så utrolig bra din blogg så ut :) hvordan har du fått til det? Den var jo langt utenom standard konseptet!

Skjønner at jeg må jobbe med layouten.

Jo takk for det, setter pris på all støtte :)
Dato: 08.08.2012 Tid: 15:28 URL: http://playinshape.blogg.no/

Postet av: Jarle Skoie

Helene // Slank Meg Flat: blir morsomt å følge deg også Helene :) du har jo gjort en formedabel jobb så langt :)
Dato: 08.08.2012 Tid: 15:31 URL: http://playinshape.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits